Felhívjuk figyelmedet, hogy az üzenet törlésével az összes másolata is törlődik. <br><br> A mappákba rendezett üzenetek - az összes üzenethez hasonlóan - 2 hónap után törlődnek.

Üzemelteti a Zendesk